Winterberg - Een skiweekend dat alles zal veranderen - Kiki van Dijk

Tijdens een weekend skiën in Winterberg verdwijnt Roos spoorloos. De politie gaat uit van een ongeluk, maar journalist Frank vertrouwt het niet. Kan hij op tijd achterhalen wat er met Roos is gebeurd? Spreker(s): Jantine van den Bosch

€ 14,99 Incl. btw
Koop als download - €14,99


Luisterfragment


Roos is toe aan een break en nodigt haar twee beste vriendinnen uit voor een weekendje skiën in Winterberg. Ze verblijven in het knusse Hotel Bremberg, waar Roos als kind regelmatig kwam. Het hotel is niets veranderd en ze voelt zich er meteen weer op haar gemak. Hun verblijf wordt nog leuker als de vriendinnen gezelschap krijgen van sportjournalist Frank, met wie Roos direct een klik voelt.

Die nacht breekt een hevige sneeuwstorm uit en de gasten mogen het hotel niet verlaten. De volgende ochtend blijkt Roos spoorloos verdwenen. De plaatselijke politie gaat uit van een ongeluk, maar Frank vertrouwt het niet. Wat heeft het hotel en de rest van Winterberg te verbergen en hoe kan hij op tijd achterhalen wat er met Roos is gebeurd?

IJzingwekkend spannend, romantisch en mysterieus: na het lezen van Winterberg ervaar je de populaire pistes nooit meer hetzelfde.

Uitgegeven door: Xander Uitgevers
Imprint: Xander Uitgevers
Spreker(s): Jantine van den Bosch

Geen reviews gevondenSpeelduur: 7 uur 49 min

Grootte: 645 MB

ISBN: 9789401612050

Tags

eiland (4)
ibiza (2)
linda van rijn (3)
skiën (1)
spanning (1403)
suzanne vermeer (3)
wintersport (1)
Xander Uitgevers (36)

Reviews

Geen reviews gevonden