Tom Groot 8 - JA! NEE. (Misschien...) - Liz Pichon

De grote kofferbakverkoop komt eraan en mam is helemaal uitgelaten. Maar ik heb zo mijn eigen plannetjes... Zal het me lukken om een step te vinden (JA!), die chagrijnige Delia uit haar kamer te krijgen (NEE.) Leeftijd: 9+ Spreker(s): Job Bovelander

€ 8,95 Incl. btw
Koop als download - €8,95


Luisterfragment


Fans van Het leven van een loser zullen de hilarische avonturen van Tom Groot zeker waarderen. JA! NEE. (Misschien...) is deel 8 in de serie Tom Groot van Liz Pichon.

De grote kofferbakverkoop komt eraan en mam is helemaal uitgelaten. Maar ik heb zo mijn eigen plannetjes... Zal het me lukken om een step te vinden (JA!), die chagrijnige Delia uit haar kamer te krijgen (NEE.) en mijn stripverzameling te redden (MISSCHIEN...)?

'Tom Groot' is een waanzinnig populaire serie kinderboeken in de stijl van Het leven van een loser: een dagboek met de grappigste avonturen, geïllustreerd met lollige tekeningetjes. Tom is een dagdromer, een groot striptekenaar en een meester in het verzinnen van smoesjes. Zijn grote zus Delia drijft hij tot waanzin, maar zijn lezers zijn vanaf de allereerste bladzijde gek op hem.

Uitgegeven door: StorySide
Oorspronkelijke uitgever: Gottmer Uitgeversgroep
Spreker(s): Job Bovelander

Geen reviews gevondenSpeelduur: 2 uur 49 min

Grootte: 233 MB

ISBN: 9789177356028

Tags

Gottmer Uitgeversgroep (78)
leeftijd 9-12 (361)
StorySide (13)
vertaald uit het engels (1123)

Reviews

Geen reviews gevonden