Stanley Hillis - Het ongrijpbare leven van het kopstuk uit de Amsterdamse onderwereld - Denise Mosbach

Dit boek vertelt het inside-verhaal over Stanley Hillis. Journalist Denise Mosbach wist door te dringen tot de inner circle van Hillis en kon zo de mythische figuur Hillis ontrafelen. Spreker(s): Roel Fooij

€ 9,99 Incl. btw
Koop als download - €9,99


Luisterfragment


Op 21 februari 2011 wordt topcrimineel Stanley Marshall Hillis in Amsterdam onder schot genomen. Hij overleeft de aanslag niet. Hillis, volgens ingewijden Neerlands Capo di tutti capi, was de grote man van onze poldermaffia. Hillis werd verdacht van afpersing, witwassen, moord, drugs- én wapenhandel. Toch kreeg justitie hem nooit te pakken voor meer dan een paar bankovervallen en zelfs toen wist hij keer op keer op onnavolgbare wijze uit de gevangenis te ontsnappen.

Dat de moord op Hillis onder toeziend oog van justitie plaatsvond en dat de daders op kinderlijk eenvoudige wijze konden ontsnappen, maakte de mythe rondom hem alleen maar groter. Wie was deze ongrijpbare misdaadbaas? Hoe groot was zijn invloed werkelijk? En wie zat er achter zijn liquidatie? Dit boek vertelt het inside-verhaal over Stanley Hillis.

Journalist Denise Mosbach wist door te dringen tot de inner circle van Hillis - Stan voor intimi - en kon zo de mythische figuur Hillis ontrafelen.
Uitgegeven door: Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Nieuw Amsterdam
Spreker(s): Roel Fooij

Geen reviews gevondenSpeelduur: 4 uur 39 min

Grootte: 256 MB

ISBN: 9789046825334

Tags

spanning (1114)
true crime (13)
Uitgeverij Nieuw Amsterdam (35)
waargebeurd (231)

Reviews

Geen reviews gevonden