Shopaholic en baby - Becky krijgt een buikje - Sophie Kinsella

Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Dan gebeurt er iets waardoor Becky’s gelukzalige wereldje begint in te storten. Spreker(s): Dieuwertje Blok

€ 12,50 Incl. btw
Koop als download - €12,50


Luisterfragment


Becky Brandon, geboren Bloomwood, voelt zich super. Ze heeft een nieuwe baan als ‘personal shopper’ bij een warenhuis in Londen. En samen met haar man Luke gaat ze op huizenjacht, want… Becky is zwanger! Sinds ze heeft ontdekt dat winkelen helpt tegen misselijkheid, stijgen haar creditcarduitgaven tot stratosferische hoogten. Of het nu een meisje of een jongen wordt, alles moet perfect in orde zijn, van de design babykleertjes (in roze én blauw) tot de kinderwagen met NASA-technologie.

Becky heeft zich nog net op tijd kunnen inschrijven voor een holistische waterbevalling bij de beroemde verloskundige Venetia. Maar als blijkt dat Luke en Venetia elkaar van vroeger kennen, begint Becky’s gelukzalige wereldje in te storten. Ze winkelt voor twee… of zijn er soms drie in haar huwelijk?

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Overamstel Uitgevers
Spreker(s): Dieuwertje Blok

Geen reviews gevondenSpeelduur: 3 uur 33 min

Grootte: 196 MB

ISBN: 9789044355673

Tags

chicklit (20)
Overamstel Uitgevers (72)
personal finance (11)
roman (1486)
vertaald uit het engels (802)

Reviews

Geen reviews gevonden