Apps voor Android en iOS

Heb je een Android smartphone of tablet, gebruik dan onze gratis Android app. Download hem meteen in de Google Play Store

Heb je een iPhone, iPad of iPod Touch met iOS 8 of hoger, gebruik dan onze gratis iOS app. Download hem meteen in de iTunes App Store. 

Hieronder een uitleg over de werking van de app. Vragen? Mail ons op [email protected]

Inlogscherm


Dit is het hoofdscherm van de app. Hier log je in met je accountgegevens van 123luisterboek.

Nog geen account? Meld je dan hier aan.

NB. De app is bedoeld om eerder aangeschafte luisterboeken te beluisteren. Het is niet mogelijk om luisterboeken aan te schaffen via de app. Dat gaat via de site.

Lijst met luisterboeken


Na het inloggen kom je terecht in de lijst met aangekochte luisterboeken. Door op een titel te tikken, start het downloaden. 

Tik op 'Alle categorieën' om de luisterboeken in een specifieke categorie te tonen.

Via Datum heb je nog meer sorteermogelijkheden. 

Wanneer je een nieuw luisterboek hebt aangeschaft, klik je op het refreshicoontje rechtsboven om de lijst met aangeschafte luisterboeken te downloaden. 

Menu-weergave 


Tik op het menu-icoon (drie liggende streepjes) om het menu te openen. Hier kun je schakelen tussen eerder gedane aankopen, de lijst met gratis luisterboeken, inloggegevens, opties en info.

De lijst met gratis luisterboeken bevat luisterboeken die gratis via de app gedownload kunnen worden.

Via opties kun je instellen dat verdwijderde luisterboeken niet langer in de lijst met luisterboeken getoond worden. Die keuze geldt zowel voor de lijst met betaalde als gratis luisterboeken.  

Info toon gegevens over de app en de hoeveelheid vrije ruimte.

Afspeelscherm


Tijdens het afspelen van een luisterboek verschijnt dit scherm. Hier zie je hoeveel procent van het luisterboek is gedownload.

Tik op het tracknummer voor een overzicht van alle tracks. 
 
Het wekkericoontje is er voor het instellen van de sleeptimer.

Rechtsboven staat het prullenbakicoontje. Daarmee verwijder je de download. NB: het luisterboek zelf blijft in je account staan. Via 'Opties' in het menu kun je ervoor kiezen verwijderde boeken niet in de lijst te tonen. Blijf via Facebook op de hoogte van alle acties en kortingen.

Powered By EXEIdeas