• Afrekenen is uitgeschakeld.

Leef The Secret - Manifesteer moeiteloos al je dromen, doelen en wensen - Roy Martina

Dit luisterboek is bedoeld om jouw energie af te stemmen op het Universum en op wat je werkelijk wilt in je leven, als magneet en kompas voor al jouw dromen, wensen en doelen. Spreker(s): Roy Martina

€ 8,00 Incl. btw
Ga naar Luisterrijk voor meer info en afrekenen


Luisterfragment


Dit luisterboek is bedoeld om jouw energie af te stemmen op het Universum en op wat je werkelijk wilt in je leven. Door dagelijks naar dit luisterboek te luisteren kom je steeds meer in je kracht en kun jij je steeds makkelijker volledig afstemmen op de frequentie van je dromen, doelen en wensen en aantrekken wat je graag wilt.

Dit luisterboek is bedoeld om een magneet en kompas te worden voor al jouw dromen, wensen en doelen. Door dankbaar te zijn voor wat je al hebt in je leven en je niet te laten meeslepen door negativiteit, kun jij je opgewekt en positief afstemmen op wat je wilt.

Dit luisterboek helpt jou om je af te stemmen op het Universum, waardoor de juiste mensen en situaties schijnbaar toevallig op je pad komen. Het lijkt steeds meer en meer alsof je voor het geluk geboren bent, want jij trekt alles moeiteloos aan. Je zult merken dat er steeds meer kansen in je leven komen. Je wordt een meester in het aantrekken en manifesteren van wat je wilt.

Elke dag word je bewuster van je doelen, dromen en wensen. Je voelt je opgewekt, want je bent weer een dag dichter bij de realisatie en manifestatie van alles wat je wilt. Moeiteloos zul jij positiviteit, overvloed, liefde, heling, harmonie en succes in je leven aantrekken.

Uitgegeven door: Roy Martina Experience
Spreker(s): Roy Martina

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 59 min

Grootte: 64 MB

ISBN: 9789461497659

Tags

gezondheid (262)
meditatie (185)
Roy Martina Experience (25)
voorgedragen door de auteur (1300)

Reviews

Geen reviews gevonden