Aartsengel Azraël - Rob van der Wilks Engelenmeditaties - Rob van der Wilk

Bij Azraël moet je zijn voor een persoonlijk paranormaal consult. Hij zal je wijze raad geven en een leidraad zijn op je levenspad. Azraël stimuleert je paranormale groei en spirituele ontwikkeling. Spreker(s): Rob van der Wilk

€ 12,00 Incl. btw
Koop als download - €12,00


Luisterfragment


Azraël geeft antwoord op al je toekomst- en levensvragen.Bij deze Aartsengel moet je zijn voor een persoonlijk paranormaal consult. Hij zal je wijze raad geven en een leidraad zijn op je levenspad. Azraël stimuleert je paranormale groei en spirituele ontwikkeling. Hij is de leraar bij de ontwikkeling van je paranormale vermogens.

'Je zielenplan is beslist', zegt Azraël 'maar je blijft zo vaak op zijwegen hangen en dan duurt het lang voordat je uit de problemen bent en weer gelukkig op je lotslijn leeft.' Regelmatig luisteren naar deze engelenmeditatie geeft je de juiste inzichten om probleemloos te leven. Breng rust en kalmte in je dagelijks leven.

De engelenmeditaties worden begeleid door hemelse muziek die is gecomponeerd op de speciale kwaliteiten van de aartsengelen. Alle engelenmeditaties zijn een steun bij je persoonlijke groei. Oude denkpatronen worden vervangen door nieuwe, eigentijdse denkprocessen. Bij elke engelenmeditatie worden de beste affirmaties en trance-inducties gebruikt.

Track 4 bestaat uit speciaal gecomponeerde engelenmeditatiemuziek die geschreven is op het trillingsniveau van Azraël.

Inhoud
1: Voorwoord en Initiatie
2: Chakra Balancing - paranormale vorming
3: Boodschappers uit het Hiernamaals
4: Engelenmuziek: Azraël
Uitgegeven door: Paradidakt Productions
Spreker(s): Rob van der Wilk

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 17 min

Grootte: 48 MB

ISBN: 9789077609453

Tags

gezondheid (257)
meditatie (194)
Paradidakt Productions (14)
voorgedragen door de auteur (1195)

Reviews

Geen reviews gevonden