Rijmsoep - Roald Dahl

Helden bestaan. Maar ze bereiken pas de ware sterrenstatus wanneer ze voor het nageslacht zijn beschreven door Roald Dahl. In 'Rijmsoep' passeren echte helden de revue. Leeftijd: 6+ Spreker(s): Jan Meng

€ 7,95 Incl. btw
Koop als download - €7,95


Luisterfragment


Helden bestaan. Maar ze bereiken pas de ware sterrenstatus wanneer ze voor het nageslacht zijn beschreven door Roald Dahl. In Rijmsoep passeren echte helden de revue, tot groot genoegen van jonge en oudere luisteraars.

‘Ali Baba, een Arabische bink,

altijd opgewekt en flink,

stond op een dag achter een boom

en deed daar met gepaste schroom

volgens de regels van het fatsoen

iets, wat wij allen dagelijks doen.’

Rijmsoep wordt voorgelezen door Jan Meng, die al vele Dahl klassiekers voorlas, waaronder De fantastische meneer Vos, Sjakie en de chocoladefabriek, Daantje de wereldkampioen en Mathilda. Jan Meng geldt als de ongekroonde keizer van het luisterboek.

Roald Dahl is meer dan de schrijver van fantastische verhalen... Tien procent van de auteursopbrengst van dit luisterboek is bestemd voor Roald Dahl-liefdadigheidsinstellingen. De Roald Dahl Foundation ondersteunt de gespecialiseerde zorg op het gebied van kindergeneeskunde in Engeland. Het Roald Dahl Museum en Verhalencentrum bewaart Dahl's unieke archief van brieven en manuscripten.

Uitgegeven door: Rubinstein
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Jan Meng

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 52 min

Grootte: 31 MB

ISBN: 9789047614005

Tags

gedichten (117)
leeftijd 6-9 (400)
Rubinstein (129)
Uitgeverij De Fontein (133)
verhalenbundel (416)
vertaald uit het engels (1126)

Reviews

Geen reviews gevonden