• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Relaties, hoe doe je dat? - Versterk je relatie met inzichten uit EFT - Karin Wagenaar

Dit boek helpt je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen om zo negatieve patronen te doorbreken en je relatie kunt versterken. Spreker(s): Karin Wagenaar

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner. Of misschien merk je wel dat zich in jouw relaties steeds dezelfde patronen voordoen. Relaties, hoe doe je dat? laat zien hoe relaties zich ontwikkelen en hoe de situatie waarin je bent opgegroeid, daar invloed op heeft. Het boek helpt je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen en leert je om negatieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner.

Dit boek is gebaseerd op de succesvolle Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering. Uit talloze onderzoeken blijkt dat EFT de beste resultaten oplevert van alle typen relatietherapie. EFT is gefundeerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de manier waarop volwassenen relaties vormen. Relatietherapeut Karin Wagenaar maakt deze wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk, dat je ze zelf kunt gebruiken om je relatie te versterken. Van de eerste vonk die overspringt tot een liefde die blijft bloeien.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Karin Wagenaar

Geen reviews gevondenSpeelduur: 5 uur 40 min

Grootte: 467 MB

ISBN: 9789462551572

Tags

Bookora (215)
persoonlijke effectiviteit (295)
psychologie (217)
relaties (123)
voorgedragen door de auteur (1298)
zelfhulp (187)

Reviews

Geen reviews gevonden