Poolboy - Erotisch verhaal - Anita Bang

Een jonge vrouw mag een broeierige zomer in een afgelegen huis doorbrengen, op voorwaarde dat zij het huis en zwembad onderhoudt. Wanneer een aantrekkelijke man aanbiedt haar te helpen, ontstaat een zinderend avontuur. Spreker(s): Cosmo Zinnia

€ 4,99 Incl. btw
Koop als download - €4,99


Luisterfragment


"Hier op het platteland waren niet zoveel mannen, en het zien van deze jonge man deed een verlangen in mij ontwaken. Ik had zin om meer te zien van zijn halfnaakte, stevige lichaam. En natuurlijk moest het zwembad ook nog schoongemaakt worden."

Een jonge vrouw mag een broeierige zomer in een afgelegen huis buiten de stad doorbrengen, op voorwaarde dat zij het huis onderhoudt. Inclusief het zwembad. Wanneer een aantrekkelijke man aanbiedt haar daarmee te helpen, ontstaat een zinderend avontuur in het prieeltje naast het zwembad.

De novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Haar doel is het schetsen van de natuur en verscheidenheid van de mens door middel van verhalen over passie, intimiteit, liefde en lust in een samenspel van krachtige verhalen en erotiek.

Uitgegeven door: SAGA Egmont
Oorspronkelijke uitgever: SAGA Egmont
Spreker(s): Cosmo Zinnia

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 21 min

Grootte: 19 MB

ISBN: 9788726091786

Tags

erotische fictie (130)
kort verhaal (150)
liefde (368)
passie (368)
romantiek (368)
Saga Egmont (83)
vertaald uit het deens (66)

Reviews

Geen reviews gevonden