• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Soothing Landscapes - Rustgevende Landschappen - Olivier Nijs

Verzameling opnames in bossenen velden. Vogels, insecten en de ontspannen werking van de zomerzon.Pure natuurlijke landschappen zonder toegevoegde muziek, voor ultiemeontspanning.

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Rustgevende landschappen is een verzameling van opnames in bossenen velden. Vogels, insecten en de ontspannen werking van de zomerzon.Pure natuurlijke landschappen zonder toegevoegde muziek, voor ultiemeontspanning.

Soothing Landscapes (Rustgevende Landschappen) is onderdeel van de Natuurgeluiden Serie. Alle opnames vangeluidsman Olivier Nijs zijn gemixt en gemasterd met als doel om de authentieke beleving van het geluid zo dicht mogelijk te benaderen.

Dit album is geoptimaliseerd voor weergave via een koptelefoon. Dit betekent dat hierdoor een nog inspannendere luisterervaring mogelijk is zonder dat er luistervermoeidheid optreed.

Olivier Nijs is meer dan 10 jaar geleden gestart met het opnemen van natuurgeluiden. experimenterend metverschillende technieken en locaties. Door locaties regelmatig te bezoeken krijgt hij een zeer goed beeld van een plek en is hij in staat om deze in zijn puurste vorm vast te leggen.

Inhoud
1. Forest in Spring
2. Early Morning Spring Chorus
3. Heather Landscape
4. Summer Evening Crickets
5. Rural Summer Landscape in France
6. Very Quiet Summer Evening
Uitgegeven door: Klankbank

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 26 min

Grootte: 140 MB

ISBN: 0888174468822

Tags

dieren (241)
geluidseffecten (12)
hobby en vrije tijd (34)
Klankbank (5)
meditatie (185)
natuurgeluiden (17)
soundscape (16)

Reviews

Geen reviews gevonden