Mijn vader is een vliegtuig - Antoinette Beumer

'Mijn vader is een vliegtuig' is een psychologische roman waarin onverwerkte trauma's de grond vormen voor een uitputtende en beangstigende ontdekkingstocht naar het verleden Spreker(s): Judith Amsenga

€ 12,99 Incl. btw
Koop als download - €12,99


Luisterfragment


De bijna veertigjarige Eva lijkt alles te hebben: een mooi gezin, een succesvol bedrijf, en binnenkort het huis van haar dromen. Dan sterft haar moeder en beginnen de nachtmerries. Eva wordt steeds angstiger en raakt ervan overtuigd dat er gevaar dreigt voor haar en haar kinderen - langzaam maar zeker verliest ze haar grip op de werkelijkheid.

Ze gaat op zoek naar de oorsprong van haar angsten in haar vroege jeugd en ontdekt hiaten in haar geheugen. Als ze besluit contact op te nemen met haar vader die al 33 jaar in een psychiatrische inrichting verblijft, is dat het begin van een uitputtende en beangstigende ontdekkingstocht naar het verleden.

Mijn vader is een vliegtuig is een psychologische roman over onverwerkte trauma's, de scheidslijn tussen fictie en realiteit en de al te reële angst om je verstand te verliezen.

Winnaar Hebban Debuutprijs 2018

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Imprint: Lebowski Publishers
Spreker(s): Judith Amsenga

Geen reviews gevondenSpeelduur: 6 uur 16 min

Grootte: 415 MB

ISBN: 9789048847365

Tags

Lebowski Publishers (43)
literaire fictie (276)
Overamstel Uitgevers (203)
roman (2089)

Reviews

Geen reviews gevonden