• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Managen moet - Beter presteren door slim te managen - Martijn Jansen

Managen moet geeft taal aan wat managers doen en daarmee handvatten voor hoe je het beste kunt managen. De praktische tips geven houvast aan mensen die (gaan) managen. Spreker(s): Martijn Jansen

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


‘We hebben minder managers nodig’ is een veelgehoorde kreet. Minder managers, meer zelfsturing. Er blijkt geen helder beeld te zijn van wat managen nu precies inhoudt en toch willen we er wel afscheid van nemen. Alsof een zelfsturend team ervoor zorgt dat er minder gemanaged wordt.

Managen moet geeft taal aan wat managers doen en daarmee handvatten voor hoe je het beste kunt managen. Bijvoorbeeld hoe je kunt coachen en feedback geven. Of tot effectieve vergaderingen komt en slagvaardig besluiten neemt. De praktische tips geven houvast aan mensen die (gaan) managen. De vraag is namelijk niet óf we gaan managen, maar wíe dat het beste kan doen. Want één ding is zeker: managen moet!

Hoe(veel) ben jij aan het managen? Doe de zelftest! Wil je weten hoeveel en hoe je zelf aan het managen bent? Doe dan de zelftest. Zo ontdek je welke van de 30 activiteiten je als manager nooit of juist heel vaak inzet. En waar je voorkeur ligt.

Uitgegeven door: Bookora
Imprint: Bookora
Spreker(s): Martijn Jansen

Geen reviews gevondenSpeelduur: 4 uur 54 min

Grootte: 404 MB

ISBN: 9789462552272

Tags

algemeen management (2)
Bookora (215)
coachen (2)
feedback geven (1)
managen (2)
presteren (2)

Reviews

Geen reviews gevonden