Jager - Lars Kepler

Een mysterieuze moordenaar lijkt willekeurig slachtoffers te maken; het enige wat hen verbindt is het kinderliedje dat ze horen voor de moordenaar toeslaat. Spreker(s): Job Schuring

€ 16,99 Incl. btw
Koop als download - €16,99


Luisterfragment


Begin maar vast met rennen
Joona Linna is terug!

Na twee jaar te hebben doorgebracht in een van de best beveiligde gevangenissen van Zweden, wordt Joona Linna benaderd voor een geheime opdracht. Saga Bauer heeft hem nodig voor een onderzoek waarin de politie volledig vastloopt. Een mysterieuze moordenaar lijkt willekeurig slachtoffers te maken; het enige wat hen verbindt is het kinderliedje dat ze horen voor de moordenaar toeslaat.

Ondertussen verheugt celebrity-chef Rex Müller zich erop dat zijn zoon voor het eerst bij hem zal komen logeren. Zijn plezier wordt echter overschaduwd doordat Rex plotseling zelf verdachte wordt in het moordonderzoek. Maar dan ontvangt hij een telefoontje waarbij het kinderliedje ook voor hem wordt afgespeeld.

'Het is vroeg in de ochtend en het gladde water in de scherenkust glanst als geborsteld staal. Alle luxueuze villa’s zijn diep in slaap, maar zwembaden en tuinverlichting schitteren achter hoge hekken en takken.
Een beschonken man loopt met een wijnfles in zijn hand over de weg langs het water. Hij blijft staan voor een wit huis waarvan de lange glazen pui uitkijkt op de baai. Uitermate zorgvuldig zet hij de fles midden op de weg, stapt over de greppel, klimt over het zwarte ijzeren hek en belandt in de tuin.'

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Job Schuring

Geen reviews gevondenSpeelduur: 17 uur 44 min

Grootte: 974 MB

ISBN: 9789023496120

Tags

De Bezige Bij (127)
roman (2016)
spanning (1322)
Uitgeverij Cargo (77)
vertaald uit het zweeds (131)

Reviews

Geen reviews gevonden