• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Kiekeboe - Chris McGeorge

Kiekeboe is de nieuwe thriller van 'Tik Tak'-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rondom de verdwijning van vijf studenten. Spreker(s): Jurjen van Loon

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


De Standedge-tunnel: de langste scheepvaarttunnel in Engeland. Vorig jaar gingen zes studenten naar binnen op een boot. Na tweeënhalf uur kwam alleen Matthew aan het andere eind van de tunnel tevoorschijn, buiten bewustzijn.

Het verhaal van de Standedge Zes is zo veel mogelijk buiten de landelijke pers gehouden. Het politieonderzoek kon slechts concluderen dat Matthew zijn vrienden had vermoord, en de lichamen zo had verborgen dat hij later kon terugkomen om de lijken te verplaatsen naar een geheime locatie. Maar Matthew blijft volhouden dat hij onschuldig is.

Robert Ferringham is nog steeds in rouw na de verdwijning van zijn vrouw, Sam. Dus als Matthew hem om hulp vraagt, en zegt dat hij is doorverwezen door Sam, heeft Robert geen andere keuze dan in te stemmen met het vreemde verzoek. Maar kan hij Matthew wel vertrouwen? En hoe lost hij deze onoplosbare zaak op?

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Imprint: LS Amsterdam
Spreker(s): Jurjen van Loon

Geen reviews gevondenSpeelduur: 8 uur 32 min

Grootte: 468 MB

ISBN: 9789024586462

Tags

LS Amsterdam (185)
roman (2051)
spanning (1383)
vertaald uit het engels (1110)

Reviews

Geen reviews gevonden