Nachtschade - Karin Slaughter

Eerste deel in de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks, waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages. Spreker(s): Gaby Milder

€ 9,99 Incl. btw
Koop als download - €9,99


Luisterfragment


In Grand County, een stadje in Georgia, ontstaat grote deining als een jonge lerares wordt verkracht en vermoord. Het slachtoffer wordt gevonden door Sara Linton, de plaatselijke kinderarts en lijkschouwer. Haar ex-echtgenoot Jeffrey Tolliver, hoofd van politie, leidt de zaak. De twee moeten ondanks hun verstoorde relatie samenwerken om het mysterie van de moord op te lossen. En dan is er ook nog de zus van het slachtoffer, Lena, die als rechercheur op eigen houtje naspeuringen verricht. Tijdens het onderzoek lopen de onderlinge spanningen steeds hoger op. Sara draagt een geheim uit het verleden met zich mee dat licht op de zaak zou kunnen werpen, maar zwijgt als het graf. Intussen lijkt Lena zich te vergalloperen aan het onderzoek. Dan dient het volgende slachtoffer zich aan.

Nachtschade is het eerste deel in de internationaal zeer succesvolle Sara Linton-reeks, waarin Karin Slaughter bloedstollende spanning combineert met levensechte personages.

Coverontwerp: Studio Jan de Boer
Coverfoto: Hollandse Hoogte

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Gaby Milder

Geen reviews gevonden



Speelduur: 11 uur 38 min

Grootte: 308 MB

ISBN: 9789403100609

Tags

De Bezige Bij (127)
roman (2016)
spanning (1322)
Uitgeverij Cargo (77)
vertaald uit het engels (1069)

Reviews

Geen reviews gevonden