Zeven vrouwen later - Jeroen Guliker

Brutaal en uitdagend verhaal waarin angst, jaloezie, onzekerheid en schaamte een belangrijke rol spelen en de personages beschikken over een gezonde dosis zelfspot en een groot relativeringsvermogen. Spreker(s): Roel Fooij

€ 13,95 Incl. btw
Koop als download - €13,95


Luisterfragment


Mick van Houten is getrouwd met Maud, een aantrekkelijke vrouw die hem twee prachtige kinderen heeft geschonken. Hij is eigenaar van een succesvolle zaak, heeft alles wat een man zich kan wensen en geniet volop van het leven. Als hij Susan de Keizer ontmoet en als een blok voor haar valt, verandert zijn perfecte leventje in een ware nachtmerrie.

Hij raakt verstrikt in een web van intriges en zakt steeds verder weg in een moeras vol leugens, bedrog en chaos. Tijdens zijn zoektocht naar antwoorden probeert hij zich te ontworstelen aan een moordcomplot en een verklaring te vinden voor zijn ziekelijke drang tot vreemdgaan.

Zeven Vrouwen Later is een razendsnelle roman vol cynische humor, spanning en herkenning. Een brutaal en uitdagend verhaal waarin angst, jaloezie, onzekerheid en schaamte een belangrijke rol spelen en de personages beschikken over een gezonde dosis zelfspot en een groot relativeringsvermogen.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: De Crime Compagnie
Spreker(s): Roel Fooij

Geen reviews gevondenSpeelduur: 10 uur 19 min

Grootte: 851 MB

ISBN: 9789462537026

Tags

De Crime Compagnie (71)
roman (2086)
Rubinstein Audio (813)

Reviews

Geen reviews gevonden