• Afrekenen is uitgeschakeld.

Hildegard - Irma Joubert

Een ontroerende historische roman over de strijd van een moeder die vecht om een toekomst voor haar dochter. Spreker(s): Anne van Veen

€ 15,95 Incl. btw
Ga naar Luisterrijk voor meer info en afrekenen


Luisterfragment


Het is 1905 – Midden in de nacht, in het diepste geheim, moeten de kleine Hildegard en haar ouders vluchten van hun landgoed. De Russen komen! Voor het eerst merkt Hildegard hoe afschuwelijk oorlog is. Haar kindertijd is voorbij.

Jaren later – Hildegard worstelt om de man lief te hebben die haar vader voor haar heeft uitgekozen. Kort na het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog wordt in hun nieuwe woonplaats Berlijn de kleine Esther geboren. Maar als haar man en zonen zijn vertrokken naar het front en de bommen op Berlijn beginnen te vallen, zijn Hildegard en Esther op zichzelf aangewezen. Elke nieuwe dag wordt getekend door verwoesting, honger en kou. Ternauwernood slaagt ze erin zichzelf en haar dochtertje in leven te houden.

Als ook deze oorlog ten einde is, zit Hildegard tussen de scherven van haar leven. Verscheurd door verlies neemt ze een moedig besluit.

Een ontroerende historische roman over de strijd van een moeder die vecht om een toekomst voor haar dochter.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Boekencentrum
Spreker(s): Anne van Veen

Geen reviews gevonden