• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Hoogsensitieve personen - Hoe blijf je overeind als de wereld je overweldigt - Elaine N. Aron

Hoogsensitieve personen bevat heldere tips en adviezen voor het omgaan met hoogsensitiviteit, hoe van je onzekerheid af kunt komen en hoe je een nieuwe sociale balans kunt vinden. Spreker(s): Margareth van Slijpe

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Een op de vijf mensen wordt geboren met een verhoogde gevoeligheid, en vele grote kunstenaars en denkers die de wereld heeft voortgebracht waren hoogsensitief. Hoogsensitieve personen zijn vaak uiterst consciëntieus en intuïtief. Maar de eigenschap heeft ook lastige kanten: hoogsensitiviteit wordt gelinkt met de neiging om snel overweldigd te raken door gezelschap, het werk of een drukke omgeving, waardoor ze, als reactie, in hun schulp kruipen. Ook hebben zij vaak last van onzekerheid en van sociale belemmeringen. Elaine Aron, psychotherapeut en zelf een hoogsensitief persoon, combineerde wetenschappelijk onderzoek met haar ervaringen als therapeut en schreef een toegankelijk en bruikbaar boek voor hoogsensitieve personen én voor de mensen in hun omgeving.

Dit boek is al voor velen een eyeopener geweest. Het bevat heldere tips en adviezen voor het omgaan met hoogsensitiviteit, hoe van je onzekerheid af kunt komen en hoe je een nieuwe sociale balans kunt vinden.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Imprint: Lev.
Spreker(s): Margareth van Slijpe

Geen reviews gevondenSpeelduur: 11 uur 13 min

Grootte: 385 MB

ISBN: 9789046173770

Tags

A.W. Bruna Uitgevers (297)
balans (1)
hoog sensitief (1)
hooggevoeligheid (1)
Lev. (27)
psychologie (217)

Reviews

Geen reviews gevonden