Het mes - Jo Nesbø

Harry Hole is terug naar waar het ooit begon. Hij is weer aan de drank, Rakel heeft hem verlaten, voorgoed dit keer, en hij woont opnieuw op zijn oude adres aan de Sofia Gatan. Spreker(s): Sander de Heer

€ 14,99 Incl. btw
Koop als download - €14,99


Luisterfragment


Harry Hole is terug naar waar het ooit begon. Hij is weer aan de drank, Rakel heeft hem verlaten, voorgoed dit keer, en hij woont opnieuw op zijn oude adres aan de Sofia Gatan. De politie in Oslo biedt hem een baan aan, maar hij mag alleen nog cold cases onderzoeken. Als na meer dan tien jaar gevangenis Svein Finne, de serieverkrachter en -moordenaar, weer op vrije voeten komt, is Hole ervan overtuigd dat hij opnieuw zal toeslaan.

Het is slechts de opmaat van een veel grotere ramp. Want wanneer hij op een dag in zijn appartement ontwaakt na een nacht vol alcohol, ontdekt Harry dat hij besmeurd is met bloed. Het is het begin van een nachtmerrie die erger wordt dan hij ooit kon dromen. De briljante, onnavolgbare politieagent Harry Hole is terug en in de greep van de moordenaar die hem al zijn hele loopbaan achtervolgt.

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Imprint: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Sander de Heer

Geen reviews gevondenSpeelduur: 19 uur 8 min

Grootte: 1051 MB

ISBN: 9789403136509

Tags

De Bezige Bij (127)
roman (1992)
spanning (1313)
Uitgeverij Cargo (77)
vertaald uit het noors (45)

Reviews

Geen reviews gevonden