Heldhaftig - De Posthumus-trilogie deel 1 - Britta Bolt

Op zoek naar de waarheid raakt Pieter Posthumus verzeild in de schimmige wereld van terrorisme en geheime diensten en brengt daarmee niet alleen zichzelf maar ook anderen in gevaar. Spreker(s): Wilbert Gieske

€ 13,99 Incl. btw
Koop als download - €13,99


Luisterfragment


Een dode man in een zolderkamer, een verminkt lijk in de Prinsengracht. Pieter Posthumus, medewerker van het Team Uitvaarten van de Gemeente Amsterdam, regelt begrafenissen voor dit soort anonieme lijken. En de twee onbekende doden laten Posthumus niet los. Hij is ervan overtuigd dat hij een moordenaar op het spoor is, ook al denkt de politie er anders over. Op zoek naar de waarheid raakt Posthumus verzeild in de schimmige wereld van terrorisme en geheime diensten en brengt daarmee niet alleen zichzelf maar ook anderen in gevaar.

Heldhaftig introduceert de onconventionele speurder Pieter Posthumus in de canon van de misdaadliteratuur en is het eerste deel van een sfeervolle Amsterdamse misdaadtrilogie. Heldhaftig, vastberaden en barmhartig - het motto van de stad - loopt als een rode draad door de drie boeken.

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Imprint: Uitgeverij De Arbeiderspers
Spreker(s): Wilbert Gieske

Geen reviews gevondenSpeelduur: 8 uur 28 min

Grootte: 698 MB

ISBN: 9789029540933

Tags

Singel Uitgeverijen (406)
spanning (1351)
Uitgeverij De Arbeiderspers (71)

Reviews

Geen reviews gevonden