Heelmeester - Hilarische, ontroerende roman over een bijzonder doktersgezin - Marcel Vaarmeijer

Een hilarische en ontroerende roman over een tragikomisch doktersgezin, met littekens uit de oorlog, en met geheimen. Voor alle fans van Graeme Simsion, Fredrik Backman en Hendrik Groen. Spreker(s): Barnier Geerling

€ 12,99 Incl. btw
Koop als download - €12,99


Luisterfragment


Heelmeester van Marcel Vaarmeijer is een hilarische en ontroerende roman over een tragikomisch doktersgezin, met littekens uit de oorlog, en met geheimen. Voor alle fans van Graeme Simsion, Fredrik Backman en Hendrik Groen.

Heelmeester begint in Zürich, in 1971. Als de 8-jarige Himmel Grünewald met een scheikundig proefje zijn ouderlijk huis heeft opgeblazen, verhuist het gezin naar een voormalig hotel. Daar begint vader Karl een privékliniek. Samen met Himmel en zijn eigenaardige familie zet hij zich met hart en ziel in voor zijn patiënten. In het laboratorium werken Karl en Himmel aan medicijnen tegen chronische ziekten. Ze boeken opzienbarende resultaten en lange tijd gaat het goed. Maar dan dreigt een verraderlijk geheim uit de Tweede Wereldoorlog de kliniek en de familie fataal te worden.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: LS Amsterdam
Spreker(s): Barnier Geerling

Geen reviews gevondenSpeelduur: 8 uur 47 min

Grootte: 483 MB

ISBN: 9789024582556

Tags

familie (158)
LS Amsterdam (105)
roman (1638)

Reviews

Geen reviews gevonden