De humor van Godfried Bomans & Simon Carmiggelt - Godfried Bomans

Bomans en Carmiggelt samen op één luisterboek, dat is niet eerder gebeurd. Soms hilarisch, dan weer ingetogen, over wel of niet op vakantie gaan, over uitgaan, over verliefdheid, over het schrijverschap en... over elkaar. Spreker(s): Godfried Bomans, Simo

€ 10,35 Incl. btw
Koop als download - €10,35


Luisterfragment


Godfried Bomans (1913 - 1971) en Simon Carmiggelt (1913 - 1987) samen op één luisterboek, dat is niet eerder gebeurd. Ze waren beiden schrijvers van de korte baan: sprookjes, krantencolumns – Kronkels noemde Carmiggelt ze –, satires en teksten voor het cabaret.

Carmiggelt en Bomans lazen veelvuldig voor uit eigen werk op avonden in het land, op radio en tv en op grammofoonplaat. Op dit luisterboek hoort u een keur van opnamen van deze voordrachten. Tien ervan zijn nooit eerder op geluidsdrager verschenen. Ze zijn soms hilarisch, dan weer ingetogen en gaan over wel of niet op vakantie gaan, over uitgaan, over verliefdheid, over het schrijverschap en… over elkaar.

Behalve de auteurs zelf hoort u ook de stemmen van de grote acteur Ko van Dijk in een live voordracht van een Kronkel van Carmiggelt en van Wim Sonneveld die ‘maestro’ Bomans interviewt.
Uitgegeven door: Rubinstein
Spreker(s): Godfried Bomans, Simon Carmiggelt, Ko van Dijk, Wim Sonneveld

Geen reviews gevondenSpeelduur: 2 uur 6 min

Grootte: 62 MB

ISBN: 9789047613275

Tags

cabaret (57)
historische opname (66)
humor (54)
Rubinstein (155)
verhalenbundel (300)
voorgedragen door de auteur (1195)

Reviews

Geen reviews gevonden