• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Een heel stabiel genie - Hoe Donald Trump Amerika op de proef stelt - Philip Rucker

Een schokkende reconstructie van Trumps eerste termijn als president door twee topjournalisten met ongeëvenaarde toegang tot het Witte Huis Spreker(s): Frank Rigter

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


In 2020 gaan de Amerikanen weer naar de stembus om een president te kiezen. Wat zou nog vier jaar Trump betekenen? Philip Rucker en Carol Leonnig nemen afstand van de dagelijkse waan van breaking news en Twitter voor een reconstructie van de eerste ambtstermijn.

Op basis van meer dan 200 bronnen in en om het Witte Huis wordt een schokkend beeld geschetst van de dagelijkse gang van zaken in het Oval Office en van Trumps ontmoetingen met buitenlandse regeringsleiders. Terwijl het onderzoek van Robert Mueller over Russische inmenging en de impeachment van het Huis van Afgevaardigden boven Trumps hoofd hangen, proberen zijn ambtenaren voortdurend de veroorzaakte rommel op te ruimen. De auteurs geven een verhelderend beeld van de unieke invulling die Trump heeft gegeven aan het presidentschap. Volgens hen is het een vergissing om deze slechts als chaos te beschouwen. De pogingen van Donald Trump om de Amerikaanse instituties en internationale bondgenootschappen op de proef te stellen, zijn succesvoller dan verwacht.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: Atlas Contact
Spreker(s): Frank Rigter

Geen reviews gevondenSpeelduur: 17 uur 41 min

Grootte: 1457 MB

ISBN: 9789045042268

Tags

Atlas Contact (27)
AtlasContact (228)

Reviews

Geen reviews gevonden