Een botsing op het spoor - Joris van Casteren

Vorig jaar stapten een moeder, een dochter en vijf honden voor de trein bij Nijmegen. Journalist Joris van Casteren reconstrueerde de tragedie en schreef er 'Een botsing op het spoor' over. Spreker(s): Rik van de Westelaken

€ 5,99 Incl. btw
Koop als download - €5,99


Luisterfragment


Vorig jaar stapten een moeder, een dochter en vijf honden voor de trein bij Nijmegen. Journalist Joris van Casteren reconstrueerde de tragedie en schreef er Een botsing op het spoor over.

Het is nog donker, een stoptrein rijdt van Nijmegen naar Roermond. Bij een overgang in het bos bij Malden gaan een moeder en haar dochter met vijf honden op de rails staan. Het ochtendlicht onthult een gruwelijke ravage, één hond heeft zich losgerukt, agenten treffen het dier zachtjes jankend aan.Joris van Casteren sprak met de machinist, reizigers, rechercheurs, ooggetuigen, nabestaanden, medewerkers van de uitvaartonderneming en talloze anderen over de ochtend van maandag 28 november 2016. In Een botsing op het spoor wekt hij hun verhalen in zijn kenmerkende literair-journalistieke stijl op meesterlijke wijze tot leven.

Uitgegeven door: Singel Uitgeverijen
Oorspronkelijke uitgever: Querido Fosfor
Spreker(s): Rik van de Westelaken

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 55 min

Grootte: 159 MB

ISBN: 9789021412160

Tags

literaire non-fictie (186)
Querido Fosfor (6)
Singel Uitgeverijen (389)
waargebeurd (277)

Reviews

Geen reviews gevonden