Karma loslaten - Pijnlijke patronen uit het verleden oplossen - Doreen Virtue

Karmische zaken kunnen je in dit leven nog hinderen. Geloften van armoede, kuisheid en lijden uit vorige levens kunnen je behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven. Spreker(s): Annelies Hoornik

€ 14,99 Incl. btw
Koop als download - €14,99


Luisterfragment


Doreen legt uit hoe karmische zaken je in dit leven nog kunnen hinderen. In eerdere levens gedane geloften van armoede, kuisheid en lijden kunnen je in dit leven behoorlijk remmen. Meestal komen ze terug op diezelfde vlakken van je leven.

Ook kan je karmische problemen herkennen in dit leven als fobiën en angsten die je niet uit kan leggen en fascinaties met onderwerpen als oorlogen, het wilde westen, vuur, of naalden in de vorm van tatoeages, terwijl je er zelf nooit een zal nemen.

Door middel van een visualisatie kun je pijnlijke patronen loslaten die te maken hebben met vorige levens. Zet voor je dit luisterboek start voor jezelf de intentie om een probleem tot de oorsprong toe te helen tijdens de sessie die op het luisterboek volgt en zet dan het luisterboek aan en ga er mee aan het werk.

Karma Loslaten behoort tot meest praktische luisterboeken van Doreen Virtue. Veel mensen hebben geen idee hoe groot de invloed uit het verleden is op je leven nu.
Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.
Uitgegeven door: Angelo
Oorspronkelijke uitgever: Hay House
Spreker(s): Annelies Hoornik

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 31 min

Grootte: 33 MB

ISBN: 9789079995257

Tags

Angelo (22)
esoterie en spiritualiteit (120)
gezondheid (286)
Hay House (11)
meditatie (200)
vertaald uit het engels (1126)

Reviews

Geen reviews gevonden