• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

De pruimenboom - Ellen Marie Wiseman

Meesterlijk geschreven verhaal over de veerkracht van mensen en liefde die alles doorstaat, tegen de achtergrond van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog. Spreker(s): Jolanda van den Berg

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Voor de liefhebbers van Jenna Blum en Sarah McCoy: De pruimenboom van Ellen Marie Wiseman is een meesterlijk geschreven verhaal over de veerkracht van mensen en liefde die alles doorstaat, tegen de achtergrond van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog.

'Bloei waar je geplant bent', zei haar oma altijd tegen haar. Maar de 17-jarige Christine Bolz weet dat er een hele wereld op haar wacht buiten het Duitse dorpje waar ze is opgegroeid. Een wereld die ze al heeft leren kennen door muziek, boeken en door Isaac Bauerman, de zoon van de welgestelde Joodse familie voor wie ze werkt. De toekomstdromen van Christine en Isaac worden echter wreed verstoord door de opkomst van het regime van Hitler. Een nieuwe wet verbiedt Christine voor Joden te werken... en om een relatie met een Jood te hebben. In haar verzet haalt ze zich de woede van de Gestapo en de verschrikkingen van een concentratiekamp op de hals.

Uitgegeven door: VBKMedia
Oorspronkelijke uitgever: KokBoekencentrum
Spreker(s): Jolanda van den Berg

Geen reviews gevondenSpeelduur: 15 uur 16 min

Grootte: 629 MB

ISBN: 9789029728218

Tags

historische roman (124)
KokBoekencentrum (20)
roman (2051)
tweede wereldoorlog (222)
VBKMedia (422)
vertaald uit het engels (1110)

Reviews

Geen reviews gevonden