• Afrekenen is uitgeschakeld.

De Kinderen van D'Hara 2: Duistere Wezens - Terry Goodkind

De enige manier waarop Richard en Kahlan uit De Wetten van de Magie hun wereld kunnen veiligstellen, is door kinderen te krijgen. Spreker(s): Jelle Amersfoort

€ 12,99 Incl. btw
Ga naar Luisterrijk voor meer info en afrekenen


Luisterfragment


Duistere Wezens is het tweede verhaal in de novellenreeks De Kinderen van D’Hara van De Wetten van de Magie-auteur Terry Goodkind.

De aanval van de krabbelman was nog maar het begin. Terwijl Schalie de wonden van Kahlan probeert te helen, ontdekt ze dat de Biechtmoeder zwanger is van een tweeling: een jongen en een meisje. Maar in een wereld waar niemand meer veilig is, zou hun geboorte tegelijkertijd hun doodvonnis kunnen betekenen.

Angstaanjagende dingen roeren zich in de donkerste uithoeken van het Volkspaleis. Altijd wachtend, altijd wakend. Ze verschijnen vanuit het niets en verdwijnen compleet nadat ze hebben toegeslagen. De enige sporen die ze achterlaten zijn de verminkte karkassen van hun slachtoffers.

Ondertussen tast Richard Rahl volledig in het duister. Hij heeft nog geen idee dat Kahlan zijn kinderen draagt – en weet al helemaal niet hoe hij weerstand moet bieden tegen de wezens uit de schimmen. Wat Richard wel weet, is dat hij de enige ter wereld is die iedereen kan redden.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Imprint: Luitingh Sijthoff Fantasy
Spreker(s): Jelle Amersfoort

Geen reviews gevondenSpeelduur: 3 uur 30 min

Grootte: 192 MB

ISBN: 9789024589074

Tags

LS Amsterdam (185)
Luitingh Sijthoff Fantasy (8)

Reviews

Geen reviews gevonden