• Afrekenen is uitgeschakeld.

De commune - erotisch verhaal - B. J. Hermansson

`En hij weet dat ze dat het lekkerst vindt. Dus het enige wat ze hoeft te doen, is in de douchecabine stappen, tegen de muur leunen en het water uit de kraan laten stromen. Woorden zijn nu overbodig... Spreker(s): Relinde de Graaff

€ 2,99 Incl. btw
Ga naar Luisterrijk voor meer info en afrekenen


Luisterfragment


`En hij weet dat ze dat het lekkerst vindt. Dus het enige wat ze hoeft te doen, is in de douchecabine stappen, tegen de muur leunen en het water uit de kraan laten stromen. Woorden zijn nu overbodig. En hij gaat, inderdaad, op zijn hurken voor haar zitten en brengt een vastberaden tong naar haar vagina.In de commune zijn geen regels. Niets is van iemand anders. Niemand heeft het alleenrecht. Iedereen mag. Ook als sommigen zelfs getrouwd zijn, zal alles eerlijk gedeeld worden. Zij kan met hem zoenen. Hij kan met haar zijn. En zij en zij kunnen elkaar bevredigen. En hij en hij en hij kunnen dat ook doen.

Iedereen houdt van zowel de regels die er niet zijn en van de mensen met wie ze hun leven delen.De commune is een erotische novelle die zich speelt aan de rand van Berlijn, Duitsland. Het gaat over grenzeloosheid, gemeenschap en open seksuele relaties.
Uitgegeven door: SAGA Egmont
Imprint: SAGA Egmont
Spreker(s): Relinde de Graaff

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 28 min

Grootte: 23 MB

ISBN: 9788726157024

Tags

Saga Egmont (312)

Reviews

Geen reviews gevonden