• Afrekenen is uitgeschakeld.

Niemandsland - David Baldacci

Complotten, verraad, dubbele agenda’s en dodelijk geweld. Een adembenemende thriller over de smerigste geheimen van Washington DC. Spreker(s): Bas van Werven

Van: € 19,99

Voor slechts:
€ 16,99 Incl. btw
Ga naar Luisterrijk voor meer info en afrekenen


Luisterfragment


Wanneer special agent John Puller op bezoek gaat bij zijn vader, die dementerend is en in een veteranenhospitaal ligt, wordt hij aangesproken door twee mannen. Zij vertellen hem dat het Criminal Investigation Command – dat onderzoek doet naar criminele activiteiten van (oud-)militairen – een brief heeft ontvangen waarin Johns vader wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw, dertig jaar geleden. Het verhaal ging dat Pullers vader ten tijde van de verdwijning van Jackie Puller niet in het land was. Nu blijkt dat dat een leugen was.

Puller krijgt te horen dat hij zich niet met de zaak mag bemoeien. Wanneer echter inlichtingenofficier Veronica Knox, een oude bekende van Puller, komt opdagen en zich met de zaak bemoeit, begrijpt hij dat er veel meer aan de hand is. Hij zal tot het uiterste moeten gaan om de waarheid achter zijn moeders verdwijning te achterhalen. Daarbij kruist hij het pad van de mysterieuze ex-gevangene Paul Rogers.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Bas van Werven

Geen reviews gevondenSpeelduur: 11 uur 8 min

Grootte: 612 MB

ISBN: 9789046170687

Tags

A.W. Bruna Uitgevers (297)
roman (2060)
spanning (1386)
vertaald uit het engels (1111)

Reviews

Geen reviews gevonden