• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Het labyrint der geesten - Het Kerkhof der Vergeten Boeken 4 - Carlos Ruiz Zafón

'Het labyrint der geesten' is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona en de indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken! Spreker(s): Sander de Heer

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


De indrukwekkende finale van het vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken van Carlos Ruiz Zafón!

Daniel Sempere droomt nog vaak over zijn moeder die onder verdachte omstandigheden gestorven is. Zijn beste vriend Fermín probeert hem op zijn unieke manier bij te staan, maar om van zijn nachtmerries af te komen, moet Daniel het mysterie rond haar dood zelf ontrafelen. Net als hij denkt een stap dichter bij de waarheid te zijn, ontmoet hij de eigengereide Alicia Gris. Een geheime opdracht heeft haar van Madrid naar haar geboortestad Barcelona gebracht, een plek met veel pijnlijke herinneringen. Ze moet de verdwijning van een belangrijk politicus ophelderen en het spoor leidt naar Daniels boekhandel. Hun zoektochten blijken nauw verweven en ze stuiten op een duister complot uit het verleden dat elke verbeelding tart. Het brengt niet alleen hun eigen leven in gevaar, maar ook dat van de degenen die hun dierbaar zijn.

Het labyrint der geesten is een wervelend verhaal vol passie en intrige in het mysterieuze Barcelona. Opnieuw trakteert Carlos Ruiz Zafón ons op een wonderlijke, onvergetelijke reis door zijn magische universum dat hij met De schaduw van de wind introduceerde. Alle delen van Het Kerkhof der Vergeten Boeken zijn los en in willekeurige volgorde van elkaar te beluisteren.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Signatuur
Spreker(s): Sander de Heer

Geen reviews gevondenSpeelduur: 30 uur 23 min

Grootte: 1669 MB

ISBN: 9789046171516

Tags

A.W. Bruna Uitgevers (297)
roman (2051)
spanning (1383)
stad (51)
Uitgeverij Signatuur (23)
vertaald uit het spaans (25)

Reviews

Geen reviews gevonden