Zusje - Camilla Läckberg

De rust in Tanumshede wordt verstoord door twee moorden. De eerste lijkt een dodelijk auto-ongeluk. Het tweede slachtoffer is een van de deelnemers aan een reality soap. Spreker(s): Inge Ipenburg

€ 15,95 Incl. btw
Koop als download - €15,95


Luisterfragment


Zusje is het vierde boek van Camilla Läckberg. De winter loopt ten einde in de kustplaats Fjällbacka en Patrik en Erica treffen de laatste voorbereidingen voor hun huwelijk. In Tanumshede, waar Patrik werkt, heerst grote opwinding. Het stadje wordt het decor voor een tv-serie. In de realitysoap Fucking Tanum gaan oud-deelnemers uit series als Big Brother een tijd in het stadje wonen en werken. De plaatselijke politiek en de middenstand zien dit helemaal zitten, ook al zijn de meeste deelnemers aan de serie enigszins beschadigde personen.

Dan wordt de rust verstoord door twee moorden. De eerste lijkt een dodelijk auto-ongeluk. Alles wijst erop dat het slachtoffer, Marit Kaspersen, dronken achter het stuur zat. Alleen: Marit dronk nooit alcohol. Sectie wijst uit dat de vrouw is vermoord.

Het tweede slachtoffer wordt naakt in een vuilnisbak aangetroffen. Het is Lillemor Persson, alias Barbie, een van de deelnemers aan Fucking Tanum.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Inge Ipenburg

Geen reviews gevonden



Speelduur: 15 uur 4 min

Grootte: 829 MB

ISBN: 9789462534247

Tags

roman (2062)
Rubinstein Audio (813)
spanning (1351)
Uitgeverij AmboAnthos (372)
vertaald uit het zweeds (131)

Reviews

Geen reviews gevonden