• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Verademing - Goed ademhalen voor ontspanning, meer energie, beter slapen, sneller afvallen - Bram Bakker

De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademen. Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen? Spreker(s): Bram Bakk

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


De boeddhistische monnik, de topsporter en de gezonde mens hebben met elkaar gemeen dat ze, in rust, niet te snel ademen. Zonder een fysieke inspanning is een gezonde ademfrequentie namelijk vier tot acht keer per minuut.

Veel mensen echter ademen continu sneller, tot meer dan twintig keer per minuut. Dat is zinloos en energievretend. Je kunt extra energie krijgen door simpelweg rustiger te ademen. In het boek staan ademhalingsoefeningen om zelf te proberen. Een ontregelde ademhaling is ook de oorzaak van uiteenlopende klachten als burn-out, hartkloppingen, concentratieproblemen, hoofdpijn, rugpijn, slaapproblemen, obstipatie en angststoornissen.

Hoe komt dit? Wat gebeurt er dan in je lijf en in je hoofd? En wat kun je er zelf aan doen om het op te lossen? Daarover gaat dit boek.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Lucht
Spreker(s): Bram Bakker

Geen reviews gevondenSpeelduur: 2 uur 57 min

Grootte: 162 MB

ISBN: 9789462538030

Tags

gezondheid (262)
Rubinstein Audio (813)
Uitgeverij Lucht (3)
voorgedragen door de auteur (1298)

Reviews

Geen reviews gevonden