Dagboek van een getuige - Astrid Holleeder

Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Spreker(s): Beatrice van der P

€ 9,99 Incl. btw
Koop als download - €9,99


Luisterfragment


Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats.

Dagboek van een getuige is een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, en is het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder.

Uitgegeven door: Overamstel Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: Lebowski Publishers
Spreker(s): Beatrice van der Poel

Geen reviews gevondenSpeelduur: 5 uur 49 min

Grootte: 320 MB

ISBN: 9789048844111

Tags

autobiografisch (208)
familie (201)
Lebowski Publishers (43)
Overamstel Uitgevers (228)
spanning (1403)
waargebeurd (299)

Reviews

Geen reviews gevonden