Balans in je leven - Laat de Engelen je helpen de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie te vinden - Annelies Hoornik

De engelen zijn er om je te helpen met het herstellen van de balans in je lichaam, geest en lichtlichamen. Hierdoor komt de balans ook weer in je leven terug. Laat de Engelen je via deze prachtige visualisatie weer in balans brengen. Spreker(s): Annelies

€ 9,99 Incl. btw
Koop als download - €9,99


Luisterfragment


Door middel van energiewerk in een visualisatie zullen de engelen werken aan balans, zodat je daarna weer sterk verder kunt.

Waarschijnlijk heb je wel gemerkt dat de energie om je heen soms verandert. De nieuwe vrouwelijk energie in ons leven is actiever geworden. Maar net als een oude klok die nog met een pendel werkt, slaat bij veel mensen de energie door en is de balans ver te zoeken. Zowel in onze geest, als ons lichaam en ons dagelijkse leven.

Het voelt voor veel mensen alsof er veel negatieve energieën aan hen blijven kleven en alsof ze alleen maar tegenslag hebben, een soort geestelijke moeheid heeft toegeslagen. Je merkt dat je wel ideeën hebt maar dat het allemaal niet wil vlotten met die uit te voeren, de energiewisseling heeft een haast verlammende invloed op iedereen.

Terwijl je zo gewend zijn om in de mannelijke energie van actie te zitten is die energie nu net iets te ver los gelaten en ben je alleen nog maar. Hierdoor leef je je zieledoelen niet meer volledig. Je bent te passief en afwachtend geworden waardoor je niet langer in de stroom van manifestatie zit.

De engelen zijn er om je te helpen met het herstellen van die balans in je lichaam, geest en lichtlichamen. Hierdoor komt de balans ook weer in je leven terug. Je kunt dan weer gemakkelijk een zuiver contact hebben met de hogere sferen en tegelijkertijd vanuit Liefde je zieledoelen leven. Die verlammende passieve houding waar je in bent blijven steken kan weer losgelaten worden.

Laat de Engelen je via deze prachtige visualisatie weer in balans brengen.
Uitgegeven door: Angelo
Spreker(s): Annelies Hoornik

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 30 min

Grootte: 38 MB

ISBN: 9789079995981

Tags

Angelo (22)
gezondheid (287)
meditatie (201)
voorgedragen door de auteur (1352)

Reviews

Geen reviews gevonden