Aartsengel Rafael en zijn Helende Engelen - Annelies Hoornik

Heel samen met de Aartsengel en zijn Helende Engelen alle aspecten van je menselijk bestaan te helen. Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Karmisch. Voor elke klacht is er wel een manier op dit luisterboek om te helen. Spreker(s): Annelies Hoornik

€ 14,99 Incl. btw
Koop als download - €14,99


Luisterfragment


Rafael en zijn Helende Engelen is het cadeau dat tijdens Dutch Angel Day 2010 uitgereikt werd ter ondersteuning van de dag. Om het voor iedereen toegankelijk te maken is er een een track met uitleg toegevoegd voor iedereen die het luisterboek naderhand koopt.

Na de uitleg zijn er diverse tracks met energiewerk die je samen met de Engelen doet om alle aspecten van je menselijk bestaan te helen. Of het nu om emoties, karma, lichamelijke klachten of zich steeds herhalende situaties gaat.

Het is essentieel om deze opname te beluisteren in een rustige omgeving zonder storende geluiden. Het gebruik van een hoofdtelefoon kan, maar is niet nodig. Ga in een ontspannen houding liggen of zitten. Leg of zet je benen naast elkaar, niet over elkaar of gekruist. De armen ontspannen en de handen los van elkaar op schoot of langs je lichaam.

NB: Luister deze opname niet in de auto of op plaatsen waar alertheid gewenst is.

Inhoud
1. Introductie
2. Ontspanning en heling
3. Emotionele Heling
4. Mentale Heling
5. Karmische Heling

Uitgegeven door: Angelo
Spreker(s): Annelies Hoornik

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 53 min

Grootte: 53 MB

ISBN: 9789079995189

Tags

Angelo (22)
esoterie en spiritualiteit (120)
gezondheid (285)
meditatie (205)
voorgedragen door de auteur (1341)

Reviews

Geen reviews gevonden