• Afrekenen is uitgeschakeld.

Andersen - Charles Lewinsky

Jonas is een vreemd, soms onuitstaanbaar kind. Want Jonas denkt als een volwassene, maar is gevangen in het lichaam van een kind – dat hij natuurlijk zo snel mogelijk achter zich wil laten. Spreker(s): Rik van de Westelaken

€ 12,99 Incl. btw
Ga naar Luisterrijk voor meer info en afrekenen


Luisterfragment


In Charles Lewinsky’s Andersen krijgt een mens een tweede kans. Hij wordt opnieuw geboren. Als Jonas. Maar met dat tweede leven kan hij niets beginnen. De man werd ook al eens in 1898 geboren. Vrijwillig nam hij deel aan de Eerste Wereldoorlog en hij folterde later mensen in de Tweede Wereldoorlog, althans, dat geeft hij meerdere malen aan. Boven alles heeft hij zich goed van zijn taken gekweten en anderen er met geweld toe gebracht ook hún functie te vervullen.

Jonas is een vreemd, soms onuitstaanbaar kind. Want Jonas denkt als een volwassene, maar is gevangen in het lichaam van een kind – dat hij natuurlijk zo snel mogelijk achter zich wil laten. Op zijn twaalfde verdwijnt hij. Jonas is een hoofdfiguur die eigenlijk niet goed raad weet met zichzelf en er slechts van kan dromen zijn schuld te ontvluchten.

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: AtlasContact
Spreker(s): Rik van de Westelaken

Geen reviews gevondenSpeelduur: 16 uur 11 min

Grootte: 889 MB

ISBN: 9789025457594

Tags

AtlasContact (228)
literaire fictie (275)
roman (2055)
vertaald uit het duits (51)

Reviews

Geen reviews gevonden