• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Amuse Nooit af in het onderwijs - Voortdurend ontwikkelen met tijdelijke oplossingen - Martijn Aslander

In dit amuseboekje (een voorproefje van ‘Nooit Af in het Onderwijs’) werpen we een caleidoscopische blik op het onderwijsveld. We bekijken de obstakels als puzzelstukjes van een grote systemische puzzel, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn. Spreke

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


In dit amuseboekje (een voorproefje van Nooit Af in het Onderwijs) werpen we een caleidoscopische blik op het onderwijsveld.

Bureaucratische problemen stapelen zich op, waardoor het ene vraagstuk het andere lijkt te overtroeven. Hiërarchische lagen belemmeren oplossingen die eenvoudig en snel tot stand kunnen komen. Banen verdwijnen (denk maar aan de postbode), organisaties veranderen en vasthouden leidt tot enkel beknelling. Wil het onderwijs overleven, dan zal het veranderingen moeten toejuichen in plaats van afwijzen.

In Nooit Af in het Onderwijs bekijken we de obstakels als puzzelstukjes van een grote systemische puzzel, waar we allemaal verantwoordelijk voor zijn. In dit voorproefje alvast een veldverkenning. En u kunt natuurlijk zelf al beginnen!

Uitgegeven door: Pixie Creations
Oorspronkelijke uitgever: Pixie Creations
Spreker(s): Annette Dölle

Geen reviews gevonden