• Afrekenen is uitgeschakeld.

Alleen hij - Andrew Gross

1944. De Poolse natuurkundige Mendl heeft de ontbrekende formule voor het Manhattanproject. Nathan Blum infiltreert in Auschwitz om de professor te bevrijden en de code veilig te stellen. Spreker(s): Jeroen Tjepkema

€ 14,99 Incl. btw
Ga naar Luisterrijk voor meer info en afrekenen


Luisterfragment


Andrew Gross heeft met Alleen hij een aangrijpende thriller geschreven waarin de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog in het algemeen en die van Auschwitz in het bijzonder centraal staan.

1944. Terwijl in Europa de Tweede Wereldoorlog voortduurt, werken de Amerikanen uit alle macht aan het Manhattanproject. De formule die ontbreekt is ontwikkeld door de Poolse natuurkundige Alfred Mendl, die uit het getto van Warschau op transport naar Auschwitz is gezet.

De jonge Pool Nathan Blum is Europa ontvlucht en werkt als vertaler voor de Amerikanen. Hij spreekt vloeiend Duits en Pools, hij is vindingrijk en nu hij alles en iedereen is verloren in de oorlog, is hij vooral vastbesloten zijn leven een zinvolle nieuwe wending te geven. Wanneer de Amerikanen hem vragen het welhaast onmogelijke te doen, aarzelt hij niet. Hij zal terugkeren naar Europa en infiltreren in Auschwitz in een poging Alfred Mendl te bevrijden.

Andrew Gross schreef eerder negen thrillers onder zijn eigen naam en daarnaast nog eens vijf thrillers samen met James Patterson. Van hem verscheen ook De saboteur.

Uitgegeven door: VBKMedia
Imprint: Uitgeverij De Fontein
Spreker(s): Jeroen Tjepkema

Geen reviews gevondenSpeelduur: 12 uur 34 min

Grootte: 690 MB

ISBN: 9789026149757

Tags

roman (2051)
spanning (1383)
tweede wereldoorlog (222)
Uitgeverij De Fontein (133)
VBKMedia (422)
vertaald uit het engels (1110)

Reviews

Geen reviews gevonden