• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Soundtrackcity Langs de Amstel - Down by the riverside - Alison Isadora

Een bijzondere geluidswandeling langs de Amstel in Amsterdam. Door componist/theatermaker Alison Isadoraen geluidskunstenaar Hannes Wallrafen. Spreker(s): Jan Wolff, Sarai Keestra, Bernadette Fluitsma, Roel Breevoord, Eli Content, Sjaan Hofstede, Mijs B

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Onze visie op onze omgeving wordt sterk gekleurd door onze persoonlijke situatie – hoe mobiel we zijn, wat onze interesses zijn, onze familieomstandigheden, onze leeftijd, etc.

Je wordt in de wandeling Langs de Amstel door verschillende personages bij de hand genomen op een ontdekkingstocht langs en onder het water van de Amstel. De personages zijn jouw gids en laten je vanuit sterk verschillende perspectieven kijken naar dezelfde plaatsen in de stad.

Startpunt: De Ysbreeker
Weesperzijde 23
1091 EC Amsterdam

Inhoud
Deze geluidswandeling heeft twaalf tracks.

1. Jan
2. Sarah
3. Bernadette
4. Roel
5. Eli
6. Kinderen/Moskee
7. Annemarie
8. Sytze
9. Ine/Willem
10. Maarten
11. Jerzy
12. Jerzy/Sarah

Sound design: Jan-Bas Bollen

Uitleg
De nummers op de kaart worden op de geluidsband uitgesproken. Bijvoorbeeld “Punt 6”. Als je een snelle loper bent kom je misschien eerder bij een punt aan dan voorzien. Wacht dan even totdat het wordt uitgesproken en loop dan weer verder.Als je een langzame loper bent en je hoort het punt uitgesproken worden terwijl je er nog niet bent, kun je het geluid even pauzeren. Als je het punt hebt bereikt druk je weer op play.

Routekaart
Deze wandeling duurt circa 70 minuten. Op de meegeleverde kaart (pdf) is precies te zien welke route de wandeling volgt. Je kunt de routekaart uitprinten voor onderweg of om je vooraf te oriënteren.

Tijdens het wandelen heb je de kaart in principe niet nodig, want in de audio zijn duidelijke wandelinstructies opgenomen. Mocht je toch de weg kwijt raken dan is de kaart een hulpmiddel om weer op het juiste spoor komen. De cijfers op de route geven aan waar elke audiotrack begint. Dus ben je de weg kwijt? Loop naar een cijfer op de kaart en start de desbetreffende track en je bent weer op de route.

De download heeft het formaat van een staande A4, en bevat behalve de kaart een tracklist en informatie over openbaar vervoer.

Openbaar vervoer
De metrolijnen 51, 53 & 54 rijden tussen het Centraal Station en het Amstelstation. Stap uit op station Wibautstraat.

Tram 3 rijdt tussen het Muiderpoortstation en de Zoutkeetsgracht. Stap uit op halte Wibautstraat.
Uitgegeven door: Soundtrackcity
Spreker(s): Jan Wolff, Sarai Keestra, Bernadette Fluitsma, Roel Breevoord, Eli Content, Sjaan Hofstede, Mijs Brouwer, Miro Bollen, Oulad Ali Najem, Annemarie de Wildt, Bert Kops junior, Sytse Fluitsma, Ine Lanjouw, Willem Janssen, Maarten de Boer, Jerzy Gawronski

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 9 min

Grootte: 133 MB

ISBN: 9789081800518

Tags

audiotour (35)
reizen (112)
Soundtrackcity (9)

Reviews

Geen reviews gevonden