• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

De laatste deelnemer - Ze wilde op avontuur. Ze wist niet dat het zó zou aflopen - Alexandra Oliva

Razendspannend luisterboek dat perfect is voor fans van 'Wie is de mol?' en 'Expeditie Robinson'. Het is als een achtbaanrit: je móét verder luisteren om te weten hoe het afloopt. Spreker(s): Marjolein Algera

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


De laatste deelnemer van Alexandra Oliva is een razendspannend boek dat perfect is voor fans van Wie is de mol? en Expeditie Robinson. Twaalf kandidaten nemen deel aan een realityprogramma waarin ze moeten zien te overleven in de wildernis in het noordoosten van de VS. In het begin zijn de opdrachten vrij onschuldig, maar ze worden steeds heftiger. Dan volgt de ultieme test: in je eentje een tijdlang overleven in de wildernis.

Een deelneemster wordt steeds fanatieker, maar ze weet niet wie ze kan vertrouwen. Bij de laatste uitdaging raken haar reserves op en kan ze steeds minder goed realiteit van waan onderscheiden. Dan ontmoet ze een tiener die haar een wel heel onwaarschijnlijk verhaal vertelt. Of vertelt hij de waarheid? Zal ze hem vertrouwen?

De laatste deelnemer leest als een achtbaanrit: je móét verder lezen om te weten hoe het afloopt. Het is een psychologische roman. Net zo verslavend als een spannende tv-serie! Ook voor fans van The Hunger Games.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Marjolein Algera

Geen reviews gevondenSpeelduur: 12 uur 31 min

Grootte: 1031 MB

ISBN: 9789462532977

Tags

roman (2051)
Rubinstein Audio (813)
spanning (1383)
Uitgeverij AmboAnthos (382)
vertaald uit het engels (1110)

Reviews

Geen reviews gevonden