• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Soundtrackcity Nieuwmarktbuurt - De nieuwe markt - Adriaan Nette

Geluidswandeling door de Nieuwmarktbuurt in Amsterdam. Een buurt waar bewoners continu getuige zijn van een doorlopende parade van zeer uiteenlopende bezoekers.

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Sinds mensenheugenis zijn de bewoners van de Nieuwmarktbuurt getuige van een doorlopende parade van zeer uiteenlopende bezoekers. Deze wandeling gaat over de wisselwerking tussen deze stroom toeristen en buurtbewoners en verhoudt zich tot het beeld van de stad dat zowel de bewoners als de bezoekers van de Nieuwmarkt met zich meedragen. In het verlengde van de cultuur van de binnenstad ontwikkelt Adriaan Nette deze geluidswandeling, terwijl hij gebruik maakt van verschillende vreemde talen die te horen zijn op straat.

Startpunt: W139
Warmoesstraat 139
1012 JB Amsterdam

Inhoud
De download bevat 16 tracks en een routekaart.

Uitleg
Deze wandeling duurt circa 60 minuten. Op de kaart is precies te zien welke route de wandeling volgt. Je kunt de routekaart uitprinten voor onderweg of om je vooraf te oriënteren.

Tijdens het wandelen heb je de kaart in principe niet nodig, want in de audio zijn duidelijke wandelinstructies opgenomen. Mocht je toch de weg kwijt raken dan is de kaart een hulpmiddel om weer op het juiste spoor komen. De cijfers op de route geven aan waar elke audiotrack begint. Dus ben je de weg kwijt? Loop naar een cijfer op de kaart en start de desbetreffende track en je bent weer op de route.

Openbaar vervoer: Vanaf het Centraal Station vertrekken de tramlijnen 4, 9, 16, 24 en 25. Stap uit op de halte Dam, de eerste halte.
Uitgegeven door: Soundtrackcity

Geen reviews gevondenSpeelduur: 0 uur 58 min

Grootte: 112 MB

ISBN: 9789081800594

Tags

audiotour (35)
kunst en cultuur (100)
reizen (112)
Soundtrackcity (9)
stad (51)

Reviews

Geen reviews gevonden