• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Je was van mij - Rosemary Beach - Abbi Glines

Bethy en Tripp hebben hun grote geheim voor zich kunnen houden. Acht jaar geleden had Tripp een relatie met een rijk meisje van wie hij niet hield, die op weg was naar Yale en een toekomst die hij niet wilde. Spreker(s): Mees Dubois

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Roddelen is een favoriet tijdverdrijf in Rosemary Beach maar Bethy en Tripp hebben hun grote geheim voor zich kunnen houden. Acht jaar geleden had Tripp Newark een relatie met een rijk meisje van wie hij niet hield, die op weg was naar Yale en een toekomst die hij niet wilde. De enige manier waarop hij dat voorspelbare leven kon ontvluchten, was door het geld en de macht op te geven waarmee hij geboren was. En dat was precies wat hij van plan was: aan het eind van de zomer zou hij op zijn Harley stappen en nooit meer omkijken.

Dat was voordat hij Beth Lowry leerde kennen. Het begon als een onschuldige verliefdheid: ze was een zestien jaar oud trailerpark-meisje dat achter de bar stond bij de Kerrington Country Club. Ze verkeerden niet in dezelfde sociale kringen. Niemand wist zelfs dat ze vrienden waren, laat staan lovers. Maar gedurende een zomer werd Bethy het belangrijkste op de wereld voor Tripp. Maar zijn plan kon hij niet opgeven. Hij moest wel uit Rosemary Beach vertrekken maar hij nam zich voor om voor haar terug te komen.

Als hij jaren later terugkomt - veel later dan hij beloofd had - is het al te laat. Zijn neef Jace heeft de vrouw van zijn dromen al ingepalmd.

Negende deel van de Rosemary Beach serie.

Uitgegeven door: Rubinstein Audio
Oorspronkelijke uitgever: Karakter Uitgevers
Spreker(s): Mees Dubois

Geen reviews gevonden