• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Aangeraakt - Lisa Gardner

Als Libby en haar man Justin thuiskomen bij hun dochter, stuiten ze op drie onbekende mannen. Een Taser is genoeg om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis. Spreker(s): Karin Douma

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Libby en haar man Justin komen na een avondje uit weer thuis bij hun vijftienjarige dochter, maar stuiten binnen op drie onbekende mannen. Een Taser is genoeg om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis – ooit gebouwd door het bedrijf van Justin. Terwijl het gezin probeert samen te werken om te overleven, domineert één vraag hun gedachten: waarom zijn ze alle drie gekidnapt?

Politieagente Tessa Leoni vertrouwt de zaak niet, want het is zeer ongebruikelijk dat kidnappers een heel gezin ontvoeren. Samen met de plaatselijke sheriff besluit Tessa dieper te gaan graven in het leven van Libby en Justin. Wie zou zo’n ogenschijnlijk perfect gezin willen ontvoeren? En hoe ver zou deze persoon bereid zijn te gaan?

Uitgegeven door: De Bezige Bij
Imprint: Uitgeverij Cargo
Spreker(s): Karin Douma

Geen reviews gevondenSpeelduur: 14 uur 18 min

Grootte: 1178 MB

ISBN: 9789403169507

Tags

De Bezige Bij (152)
literaire thriller (141)
roman (2051)
spanning (1383)
Uitgeverij Cargo (81)
vertaald uit het engels (1110)

Reviews

Geen reviews gevonden