• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Aan niemand vertellen - Simone van der Vlugt

Lois is een jonge rechercheur Moordzaken en onderzoekt een zaak rond een verminkt lichaam. Ze verdiept zich meer en meer in de psychologie van de moordenaar, maar kan zij voorkomen dat er nog meer doden vallen? Spreker(s): Irma Hartog

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Lois is een jonge rechercheur Moordzaken, afdeling Noord-Holland Noord. Op het eerste gezicht leidt ze een overzichtelijk even, ze heeft een eigen appartement in het centrum van Alkmaar en een uitdagende, spannende baan. Als op een mistige novemberavond het verminkte lichaam van een man wordt gevonden, worden Lois en haar collega op deze bizarre zaak gezet.

De eerste naspeuringen lijken nergens toe te leiden. Het slachtoffer, David Hoogland, was een vrolijke basisschoolleraar met een leuke vriendin en een brandschoon verleden. Niemand kan echter het foldertje van de kunstexpositie van Maaike Scholten verklaren, dat wordt gevonden in Davids broekzak. En wie is Tamara, de vrouw zonder achternaam, die telkens opduikt? Het onderzoek strandt, tot een tweede en zelfs een derde moord nieuwe aanwijzingen leveren.

Uitgegeven door: AmboAnthos
Imprint: Uitgeverij AmboAnthos
Spreker(s): Irma Hartog

Geen reviews gevondenSpeelduur: 7 uur 31 min

Grootte: 413 MB

ISBN: 9789026348532

Tags

AmboAnthos (312)
literaire thriller (141)
roman (2051)
spanning (1383)
Uitgeverij AmboAnthos (382)

Reviews

Geen reviews gevonden