• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

De hitte van de hel - Literaire thriller - Gard Sveen

Als inspecteur Tommy Bergmann een zwaargewonde prostituee aantreft in een appartement in Oslo, voert zijn herinnering hem terug naar een zaak tijdens zijn beginjaren bij de politie. Spreker(s): Casper Gimbrère

Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Als inspecteur Tommy Bergmann een zwaargewonde prostituee aantreft in een appartement in Oslo, voert zijn herinnering hem terug naar een zaak tijdens zijn beginjaren bij de politie. De verwondingen van de jonge vrouw lijken namelijk verontrustend veel op die van de slachtoffers van seriemoordenaar Anders Rask, een onderwijzer die in de jaren tachtig dood en verderf zaaide. Rask zit echter opgesloten in een van de zwaarst bewaakte tbs-klinieken van het land en kan dus de dader niet zijn.

De moeder van een van de vermoorde meisjes leest in de krant over de zaak van de prostituee. Ze is er zeker van dat Rask, haar dochters toenmalige onderwijzer, ten onrechte veroordeeld is, en ze weet wie de echte dader is. Of is het slechts haar morbide fantasie?

Tommy Bergmann en zijn collega Susanne Bech gaan op zoek naar de gevaarlijkste moordenaar van het land en worden meegesleurd in het waanzinnige labyrint van zijn verknipte brein.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Casper Gimbrère

Geen reviews gevondenSpeelduur: 11 uur 54 min

Grootte: 654 MB

ISBN: 9789046170694

Tags

A.W. Bruna Uitgevers (297)
roman (2051)
spanning (1383)
vertaald uit het noors (46)

Reviews

Geen reviews gevonden