• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

Wat ik nooit eerder heb gezegd - Celeste Ng

'Wat ik nooit eerder heb gezegd' is zowel een pageturner als een ontroerend portret van een gezin. Een aangrijpend verhaal over familie, geschiedenis en de betekenis van het woord thuis. Spreker(s): Marian Mudder

Van: € --,--

Voor slechts:
€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Juni, 1977. In het universiteitsstadje Middlewood ontdekt de familie Lee dat hun dochter verdwenen is. Een paar dagen later wordt het lichaam van de zestienjarige Lydia uit het meer gevist. Verteerd door schuldgevoelens slaat haar vader een roekeloze weg in die hem zijn huwelijk kan kosten. Haar moeder Marilyn is gebroken, maar vastbesloten om een dader te vinden – tegen elke prijs. Lydia’s broer is er zeker van dat hun getroebleerde buurjongen Jack iets te maken heeft met het drama. Maar het is de jongste in de familie, Hannah, die meer ziet dan iemand zich realiseert en die wel eens de enige zou kunnen zijn die weet wat er echt gebeurd is.

Wat ik nooit eerder heb gezegd is zowel een pageturner als een ontroerend portret van een gezin. Een aangrijpend verhaal over familie, geschiedenis en de betekenis van het woord thuis.

Uitgegeven door: A.W. Bruna Uitgevers
Oorspronkelijke uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Spreker(s): Marian Mudder

Geen reviews gevondenSpeelduur: 9 uur 42 min

Grootte: 533 MB

ISBN: 9789046170755

Tags

A.W. Bruna Uitgevers (297)
familie (198)
roman (2051)
spanning (1383)
vertaald uit het engels (1110)

Reviews

Geen reviews gevonden