• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

40 Topjaren - Met een voorwoord van Angela Groothuizen - Erik de Zwart

Voor '40 Topjaren' interviewde journalist Robert Haagsma Erik de Zwart over de roerige tijden van de Nederlandse radio. Daarnaast is een selectie columns opgenomen die De Zwart schreef voor Veronica Magazine. Spreker(s): Erik de Zwart

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


In 40 Topjaren neemt Erik de Zwart je mee naar de roerige tijden van de Nederlandse radio en het ontstaan van de Top 40. Aan de hand van zijn favoriete hits en persoonlijke columns, eerder verschenen in Veronica Magazine, vertelt De Zwart bovendien openhartig over zijn carrière en zijn eigen relatie met de grootste artiesten van de afgelopen jaren. Hoe zag de Top 40 er vroeger uit? En wat zijn de belangrijkste bands en grootste hits van nu? Van Marco Borsato tot One Direction, van Golden Earring tot Coldplay, van de Dolly Dots tot Armin van Buuren: beleef 40 Topjaren mét de hits.

Erik de Zwart is een van Nederlands bekendste radio-dj’s. Hij was werkzaam voor onder meer Radio Veronica, Radio 3 en Radio 538, en presenteerde jarenlang de Top 40. In 2009 ontving hij de Marconi Oeuvre Award voor zijn inhoudelijke, politieke en commerciële verdiensten, zowel voor als achter de schermen van de Nederlandse radio.

Uitgegeven door: LS Amsterdam
Oorspronkelijke uitgever: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Spreker(s): Erik de Zwart

Geen reviews gevonden