• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

200 procent - Arie Koomen; Silvester Zwaneveld

Geen valse beloftes, pretenties, boodschap, geen vorm, geen inhoud of overdenkingen. Geen emoties, slapte, repetities, schaamte, schroom en al helemaal geen genade. Arie en Silvester geven nu eenmaal geen 10% Leeftijd: 12+ Spreker(s): Arie & Silvester

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Sommige cabaretiers zijn scherpschutters: ze wachten op een mooi moment, leggen langzaam aan, weten zeker dat ze zullen raken en pas dan halen ze de trekker over. Arie en Silvester hanteren echter mitrailleurs: ze schieten veel en meestal is het raak.Een show van Arie en Silvester duurt vaak meer dan tweeënhalf uur. En daarna is het pauze. 'Sommige artiesten hebben kwaliteit, maar wij geven kwantiteit!' aldus de heren.

Geen valse beloftes, pretenties, boodschap, geen vorm, geen inhoud of overdenkingen. Geen emoties, slapte, repetities, schaamte, schroom en al helemaal geen genade. Ze zetten alles op alles. Ze brengen meer dan mogelijk is. Ze gaan helemaal leeg want Arie en Silvester geven nu eenmaal geen 10%.

Onder verschillende pseudoniemen schreven zij schitterende recensies en lovende berichten. Hier is er één van."Arie en Silvester zijn gewoon het pretpark van het vabaret. Samengevat komt het erop neer dat een dikke huid en een sterkte maag de belangrijkste voorwaarden zijn voor het overleven van 200%." (Hans Belder, Rotterdams Dagblad)

Uitgegeven door: Uitgeverij Nanda
Oorspronkelijke uitgever: Nanda
Spreker(s): Arie & Silvester

Geen reviews gevondenSpeelduur: 1 uur 56 min

Grootte: 215 MB

ISBN: 9789490983703

Tags

cabaret (54)
humor (69)
leeftijd 12+ (125)
Nanda (12)
theater (117)
Uitgeverij Nanda (19)
voorgedragen door de auteur (1298)

Reviews

Geen reviews gevonden