• Afrekenen is uitgeschakeld.

Assortiment

10 jaar cadeau - een neuwe aanpak om langer gezond te leven - David van Bodegom

Is het écht mogelijk om jezelf – of een ander – tien gezonde levensjaren cadeau te doen, zoals de titel van dit boek belooft? Ja, zeggen verouderingsartsen David van Bodegom en Rudi Westendorp. Spreker(s): Louis van Beek

€ --,-- Incl. btw
 Koop als download


Luisterfragment


Verouderingsartsen David van Bodegom en Rudi Westendorp delen in ‘Tien jaar cadeau’ hun belangrijkste inzichten over ouder worden, gezondheid en vitaliteit. Is het écht mogelijk om jezelf – of een ander – tien gezonde levensjaren cadeau te doen, zoals de titel van dit boek belooft? Ja, zeggen Van Bodegom en Westendorp, en de sleutel daartoe ligt in onze omgeving. In ‘Tien jaar cadeau’ komen diverse omgevingen uit het dagelijks leven aan bod, zoals de keuken, woonkamer, slaapkamer, supermarkt, het werk en de wijk.

Verwacht geen opgeheven vingers; deze aanpak gaat uit van verleiden in plaats van verbieden. Door je te omringen met gezonde verleidingen maak je betere keuzes onderdeel van je dagelijkse routine. Kleine, slimme aanpassingen – grote wijnglazen inwisselen voor kleine, de fietstassen inruilen voor een rugzak – hebben een groot en duurzaam effect!

Uitgegeven door: AtlasContact
Imprint: AtlasContact
Spreker(s): Louis van Beek

Geen reviews gevondenSpeelduur: 2 uur 29 min

Grootte: 136 MB

ISBN: 9789045041599

Tags

AtlasContact (228)
gezondheid (262)

Reviews

Geen reviews gevonden